Beszélgetés Iránról

Posted by

Kocsis Lajos
– Szervusz Donald baratom!
– Ááá! Miszter Vlagyimirovics. Üdvözöllek!
Miben segíthetek?
– Szerintem én segíthetek neked Donald.
Úgy hállom, gondjaid vannak. Képviselő ház fel akar menteni, eljárás lesz ellened, meg ugye nemsokára választás, ha addig egyáltalán kihúzod.
– Hát igen. Vannak gondjaim mostanában. Pedig minden nap fent vagyok a Twitteren, hogy tájékoztassam az amerikai népet, az általam elképzelt szép jövőről.
– Ná figyelj ide Trampli barátom!
Mit szólnál hozzá, há kicsit megkevernénk a kákit.
– Ezt hogy érted?
– Tudod nekem is vannak gondjaim Europaval. Nem igazan síkerult szétzilálnom. De nekem kell Europa.
Van egy-két segitsegem a volt keleti Blokkéból, meg ott az az angol másik szőke, de ezek eleggé balfarkok. Vagy hogy a fenebe mondják.
Arra gondoltam, hogy te odab@sznal Irannak. Úgyis megy a cécó, hogy van atomjuk, nincs atomjuk. Meg ott vannak a terrorista nagykutyak.
Szóval mi lenne, ha rálépnél farkukra?
-És mi lenne nekem ebben a biznisz? Mert ugyebár elnök vagyok, de üzletember is.
-Hát nézd! Te odalepsz Irannak. Erre, felbolydul egész közel kelet. Európát ellepi sok migrans, mert a Török nyitja kapu. Europaban káosz. Lázadás kormányok ellen. Jönnek én segítőim, Viktor, meg többi. Kapizsgalod Trampli baratom? Te nyersz háború közel kelet, leszel hőse, amerikai népnek, én nyerek háború Európa. Az olajon májd megosztozunk. A novemberi választasok miatt meg nem fájjon te fejecskéd. A hekkereim már tudjak hogy te nyerni.