Fegyverkezés

Posted by

Grizzly László

Orbán kormányfő!
Egyszerűen nem tudom megérteni magát hogy mégis mit képzel magáról! Már az is megfordult a fejemben, hogy ön egyszerűen skizofrén vagy egyéb pszichiátriai betegségben szenved, vagy egyszerűen csak diktatórikus módon szeretné fenntartani a hatalmát!
Adjon egyszerűen magyarázatot arra, hogy miért kellett 600 milliárd forintot költeni különböző német tankokra és egyéb teljesen szükségtelen fegyverekre? Az ön által vásárolt harci járművek kizárólag olyan katonai feladatokra alkalmas, amivel a polgári lakosság ellen lehet fellépni, főleg a megszállás esetén.
Olyan jellegű katonai feladatokra mint az ország védelme csak korlátozott mértékben alkalmasak! Olyan jellegű katonai támadás, amivel ilyen jellegű járművek hatékonyak, abszolút nem fenyegeti az országot még a távoli jövőben sem!! A szomszédos országok vagy az unió tagjai, vagy jelöltek, így indokolatlan ezek a fegyverek megvétele, tehát csak az esetleges polgári ellenállás esetén jöhetne számításba!
Vagy talán ilyen esetre vette őket százmilliárdokat kifizetve? Nem volna más helyen ennek az összegnek a helye? Vagy drága barátai nyomán szeretne járni? ( Török és az orosz elnök )
Az ország lakossága kíváncsian várja a választ, hogy amíg rengeteg társadalmi szektorban pénzhiány van, ön fegyverekre költi az adófizetők keservesen megkeresett és befizetett pénzét! Ön folyamatosan a keresztény értékekről papol, kérdezem én, hogy Jézus melyik tanítása sugallja azt, hogy fegyverek megvétele mellett döntött? Önről még a legnagyobb jóindulattal sem lehet valami pozitívat írni!

Kép: TEK a Vörösamarty téren