SM

Posted by

Andrassew Dávid Igor

Hét évvel ezelőtt, a karácsony előtti napon fejelte meg (S)uper (M)ario a mérgesgombát. Akkor derült ki, hogy a központi idegrendszerem, az agyamban és a gerincemen lévő gócok alapján vélhetően már hét éve, folyamatosan támadás alatt van.
Ezt mérsékelni ugyan lehet, de, legalábbis egyelőre, meggyógyítani nem. Az elmúlt években volt olyan, hogy betegbottal is alig tudtam járni, már kerekesszéket keresgéltem. De igen makacs vagyok, és remek családom, barátaim, csapatom, segítőim a kórházban és gyógyszerem van, szóval idén már másodszor nyomtam le a maratont.
Igaz, nem futva, hanem nordic walking botocskákkal, de az mindegy is. A nyavalya megtanított arra, mennyire csak az a fontos, hogy azokkal, akiket igazán szeretünk, akik velünk vagy körülöttünk élnek, együtt legyünk maradandóan boldogok.
Úgy, hogy ha sok év múlva már nem leszünk, úgy maradjunk meg emléknek, mesének, mintha utoljára tegnap kacagtunk volna.  #szklerózismultiplex #botman #nordicwalking #suhanj #andrassewfiúk #everythingsgonnabealright

 

Kép: Abai Róbert