Katonai géppel Dubajba

Posted by
Föld S. Péter
Amikor néhány évvel ezelőtt a magyar állam a magyar adófizetők pénzéből a honvédségnek két Airbus A319 és két Dassault Falcon 7x típusú repülőgépet vásárolt, Simicskó István akkori honvédelmi miniszter azzal nyugtatta a közvéleményt, hogy ezeket a gépeket kizárólag a honvédség fogja használni.
Ehhez képest, elég hamar kiderült, hogy Orbán Viktor több alkalommal igénybe vette a gépeket: hol hivatalos tárgyalásokra, hol futballmeccsre repült velük. Az Átlátszó most kikutatta, hogy a honvédségnek vásárolt repülőgépek az elmúlt években igen érdekes helyeken landoltak. Előszeretettel reptették őket egzotikus üdülőhelyekre: Dubajba, a Kanári-szigetekre, de voltak Las Vegasban is. Magyarország határait védték a távoli tájakon.
Most gondolhatnánk, hogy megint az van, ami már annyiszor: hülyének néznek minket, pazarolják a köz pénzét, nem arra költik, amire kellene, és a húsos fazékhoz közeli potentátok a saját élvezetükre használják azokat a repülőgépeket, amelyeknek fenntartását a magyar adózók fizetik.
Persze, az illetékesek – akik egyelőre még adósak a magyarázattal – bizonyára ezt is meg tudnák indokolni. Lehet, hogy a migránsok ellen védik Magyarországot Las Vegasban, de az sem kizárt, hogy a klímavédelemmel kapcsolatosan kellett néhány napot Dubajban eltölteni. És nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy a Soros zenekar muzsikusai ellen harcoltak a Kanári-szigeteken.
Mi, civilek, akik nem vagyunk katonai szakemberek, honnan is tudhatnánk, hogy teszem azt, Las Vegasban milyen fontos katonai létesítmények vannak. Márpedig, ha vannak, azokat feltétlenül tanulmányozni kell, ráadásul nem hebehurgya módon, hanem a lehető legalaposabban. És a Kanári-szigeteken sem csak homokos tengerpart van, és napsütés, de az ottani szállodák bárpultjainál, koktélozás közben, olyan katonai tudáshoz is hozzá lehet jutni, ami alkalmassá teszi a magyar hadsereget, hogy egy esetlegesen bekövetkező regionális háborúban megvédje hazánkat, valamint a kereszténységet. Dubajról most nem szívesen szólnánk. Ezzel a településsel kapcsolatban olyan szexipari asszociációk jutnak az ember eszébe, amelyek csak elnagyoltan illeszthetők bele a hazánkban uralkodó keresztény-konzervatív értékrendbe.
A gépek utaslistái egyelőre nem ismertek, ezeket majd még ki kell perelnie az Átlátszónak, vagy egy másik, valódi újságírással foglalkozó sajtóorgánumnak. Merthogy a kormány magától nem adja ki ezeket az adatokat. Úgy tesznek, mintha nem tudnák, hogy az adót fizető embereknek jogukban áll tudni, hogy mire költik a pénzüket.
Valódi információ híján, kénytelenek vagyunk sejtésekre hagyatkozni, és arra gondolni, hogy ezek odafent most is csak azt csinálják, amihez egyedül értenek: lopják a pénzünket, és közben cinikusan a szemünkbe röhögnekForrás: Föld S. Péter blog

Hozzászólás:

Pusztai Vilmos
“– Apám az ajtóban utolért, s hihetetlenül megvert, emlékszem, másnap alig tudtam felkelni, belém is rúgott néhányat rendesen –
– Emlékszem, nagyon utáltam az öregemet ebben az időben. Miközben vert, kiabált, hogy tegyem le a kezem, ez elég rossz élményként maradt meg bennem – idézte fel Orbán Viktor.
– Büszke voltam, hogy felvettek a KISZ-be, harmadikos koromig alapszervi KISZ-titkár voltam – jelentette ki Orbán Viktor.
– Én egy kulturálatlanságból jöttem, egy eklektikus valamiből – mondta önkritikusan a családi és szülőföldi hátteréről. ”

Valahogy ez az előzmény, ebből nőtt ki a cezaro- és kleptomániája, a döngölt földpadlós gyerekszobából a palotába kívánkozott és amint lehetett el is kezdte megvalósítani.
Lakáscsalás, székházlopás, szőlőbányászkodás, 30 éve csak ide nekem mindent és a mérhetetlen irgység, akinek indulásból mindent köszönhet azt hátbaszúrta.
A magyar történelem békeidőben regnáló legnagyobb aljas politikai gazembere  30 éve rajtunk röhög!
30 éve repülővel járok meccsre, továbbra is ezt teszem.
Nem tetszik? Akkor így megyek Dubajig, Las Vegasig,
Köszönjük meg ezt azoknak akik elszámoltathatták volna a székházlopás után, de csesztek rá, élén Kunczéval!
2002-ben dettó nem léptek, beszari ostoba szocibanda tesze-toszasága okán ez a hazug, tolvaj vidáman lubickol az általa felépített várában.

A kép a Nem szexelek Fideszessel oldalról származik!