Feneketlen pénzből nagy bukás

Posted by

Bodansky György
Ötvenegy estét tudott közönségarány tekintetében elvinni a TV2, azaz, leegyszerűsítve, és a hátralevő 3 hétből megelőlegezve egyet, kábé heti egyszer tudták 2019-ben megverni az RTL Klubot.
Mindezt úgy, hogy az állami reklámköltésnek köszönhetően kvázi feneketlen zsebből dolgozhattak, mégsem voltak képesek arra, hogy olyan komolyan vehető műsorrendet összerakjanak, ami alternatíváját nyújtja az RTL Klub nem túl fantáziadús novemberi programmingjának – írja az index.
Mivel szeretem a statisztikákat, időnként elolvasom a tévéműsorok nézettségi arányairól és a két analóg sugárzású főcsatorna vetélkedéséről szóló beszámolókat, már csak azért is, mert ezek elsőrendűen bizonyítják, hogy a kormánytévé tízszer annyi pénzből tizedannyi sikert se tud elérni, mint az egyszerűen csak profi versenyző RTL, tehát nem csak a fociban működnek ezek a fura törvényszerűségek.
Közben azt olvasom tökéletes szűzként, mivel élő tévéadást emberemlékezet óta nem láttam, tehát fogalmam sincs, miről van szó, hogy ma már létezik olyan című műsor (TV2), hogy Nyomd a gombot, tesó! De az még csak hagyján, ámde ez a fő műsoridős szórakoztató tartalom azért bukott volna meg, mert túlságosan bonyolult egy sima laza esti tévézéshez!!!
Te jóságos Szűz Máriám! (hogy a mestert idézzem) és lehet, hogy ezek az emberek a végén még el is mennek szavazni?