Egy hülye ötlet

Posted by

A Ludogorec elleni Fradi meccs napján gondolta úgy a Népszava, hogy belerúg a Ferencvárosba- irja az Üllői129 portál. A Népszava sportrovata – Bernau Péter tollából – közzétett egy “közvéleménykutatást”, amely alkalmas arra, hogy egyszerre keltsen ellenérzést az újság, az Orbán Viktorral szemben álló erőkkel szemben. Mi értelme van, ki tudja?  Nem volt okos dolog.
Ez itt a szavazásra hívó táblázat:

A Fradi szurkolói oldal kommentárja előre látható volt: “Örömmel láthatjuk, hogy egyesekből milyen elkeseredést váltanak ki a Fradi sikerei, hiszen ez mutatja azt, hogy vannak eredményeink. Most a Népszava újságírója gondolta úgy, hogy az a nap, amikor a Fradi első magyar csapatként továbbjuthat egy európai kupasorozat csoportköréből, a legalkalmasabb arra, hogy kicsinyes politikai céljait Fradi gyűlölettel keverve belerúgjon Clubunkba.”
Fontos leszögezni: Orbán Viktor nem a Fradi. A Fradi nem a kormány csapata. A Fradi drukkerek tízezrei között különböző politikai nézetű emberek vannak. Az, aki ezt nem veszi figyelembe, a legnagyobb hülyeséget követi el.