Császár Előd vicces pólója

Posted by

Szőnyi József
A képen látható Császár Előd, a másik képen az az összetört rendőrautó, amelyben meghalt egy 25 éves rendőr, miután ez a személy, záróvonalat átlépve, álló sort előzve, 100 km/h sebességgel belerohant 1998. december 17-én.
Ez az alak ebben a pólóban szerepelt az RTL új celeb műsorában. A pólón a felirat:
NEM HIBÁK — CSAK VICCES BALESETEK
Császár előd rendőrautóHa mindez nem elég, akkor amit még érdemes felidézni az életéből:
– 1998 januárjában elütöttek egy gyalogost a zebrán, a sértett eskü alatt vallotta, hogy a gázoló autót Császár vezette, ám ő azt vallotta, hogy a barátnője vezetett és a gyalogos részeg volt. A sértettet ellátó orvos eskü alatt vallotta, hogy a gyalogos szervezetében nem volt alkoholnak nyoma….
– Következett ugyanez év decemberében a 25 éves rendőr halálát okozó baleset – kábítószeresen, záróvonalat átlépve, álló sort előzve, 100 km/h sebességgel belerohant a szemközti sávban szabályosan közlekedő rendőrautóba –
– A december 17.-i tragédiát követően december 21.-én visszamenőleges dátumozással kötött kötelező biztosítást a balesetet okozó BMW-jére – okirat hamisítás!!! – december 10.-re dátumozva!
– Következmények – ítéletek: gyalogosgázolás: bizonyítottság hiányában nincs ítélet Császár ellen. A rendőrautós balesetet és a kábítószeres befolyásoltságot, valamint az okirat hamisítást külön ügyként (!!!!) tárgyalják, noha a Napnál világosabb, hogy összefüggő és egymással kölcsönhatásban lévő cselekményekről van szó! Persze, érthető, nehogy halmazati büntetés legyen belőle. Tehát végeredményként a halálos baleset okozásáért kap másfél év felfüggesztettet, az okirathamisításért nyolc hónap felfüggesztettet.
Mindezen ügyek után – úgy látszik ez az ősz a Nagy Visszatérők évszaka (Draskovics, Havas Szófia és társaik) – és Császár Elődöt is megcsodálhatják az RTL nézői a NEM HIBÁK — CSAK VICCES BALESETEK feliratú pólójában.
Adná magát az olcsó poén, hogy kívánjak valamit hibák, balesetek és viccek tekintetében, de nem teszem. Van erre Mindenható Igazságtevő….