Alacsony magyarságtudatú, enyhén pacalellenes poszt

Posted by

Jó tündér
Prof. Dr. Tózsa István (tíz Scopus idézet abban a magyarságtudattól megédesedett drágajó életében), a Hungarikum Tudományok doktora, a Demokrata nevű hungarikumban magyarázta el, hogy a magyar fiatalok magyarságtudata 15-21 százalékos.  Prof. Dr. Tózsa István a Corvinus Egyetemen tanít vörösboroskólát,  császárkörteizű szeszesitalt, birkaherepörköltet, hagymás tőgypacalt és futballokosságot.
Van egy másik professzor, direkt Isaac Ben-Israelnek hívják, ő az izraeli tudományos tanács vezetője, az izraeli  védelmi erők volt tábornoka. Ő arról nyilatkozott nemrég, hogy miért nincs feltétlenül szükség Izraelben arra, hogy a kormányzat utat mutasson a mesterséges intelligencia stratégiában. Azért nincs szükség rá, mert szinte automatikusan fejlődik az izraeli MI, jönnek be a globális cégek, a hadsereg, a startup inkubátorok, az izraeli felsőoktatás együttműködése már elhelyezte Izraelt az MI-versenyben.ó,
Az izraelikum az a számítógéptudomány, az MI, a kriptográfia. Nem a kóserpacal. Ott is dolgozhatna Prof. Dr. Tózsa István egyetemen, csak kicsit seprű/lapát intenzívebb lenne a területe.
A bazmegnek is van határa. A Corvinus három vezető professzora kamukonferenciákon nyomatja a Társadalmi Jövőképességet, тáрсадалми йöвőкéпесéгет, puta i te patorit (ez maoriul van), a pacaltudósa pedig kiáll (már amennyire ennyi hungarikum fogyasztása után egyenesen lehet állni ki, be vagy fel) az ellenzéki orvtüntetők által fenyegetett Vitéz Dolomitbányai Orbán Viktor mellett. Közben pedig, ettől nem teljesen függetlenül, Csonka-Magyarország egyre lejjebb süllyed a nemzetközi felsőoktatási listákon, meg általában.
Van izraelségtudat is, csak nem a tikkelő, neonáci, ex-punk Pozsonyi Ádika képviseli,  hanem azok, akik három évet húztak le az izraeli hadseregben és adott ponton esetleg kilőtték alóluk a tankot Libanonban. Az az ország is megosztott, a baller ott is hergeli a jobbert, a keményvonalas haszid a tel-avivi melegbár-tulajdonost, csak amikor jön Gázából a rakéta, egy pillanatra abba tudják hagyni egymás baszogatását. És Izrael nem pacalország, ők valahogy, nyilván mert rafinált zsidók, kiszaszerolták, hogy pont nem attól fog Izrael technológiailag élre állni, ha a legjobb egyetemüket elüldözik vagy bicepszből einstandolják a tudományos kutatóintézeiket.
Most elárulok valamit. Én sem tudtam, hogy hol van Göcsej (attól leszel szarember, ha nem tudod, hol van Göcsej). Kurvára nem is érdekel, hol van Göcsej, és szerintem a göcsejieket sem érdekli hol van a Síp utca. Megnéztem amúgy a guglin, most egy ideig tudom, hol a faszban van a Göcsej, akkorát emelkedett a magyarságtudatszázalékom, hogy már szinte vonulhatnék be a magyar bakák élén Édes Erdélybe.
Tényleg olyan vagyok, mint az egyszeri szovjet traktorgyári munkás, próbálom összerakni a roppant cizellált értelmiségi mondatot, aztán csak az elmentektifasisztamajmokazanyátokba lesz belőle.

Örülünk, Vince blog

Béndek Péter hozzászólűása:

“Van izraelségtudat is, csak nem a tikkelő, neonáci, ex-punk Pozsonyi Ádika képviseli, hanem azok, akik három évet húztak le az izraeli hadseregben és adott ponton esetleg kilőtték alóluk a tankot Libanonban. (..) És Izrael nem pacalország, ők valahogy, nyilván mert rafinált zsidók, kiszaszerolták, hogy pont nem attól fog Izrael technológiailag élre állni, ha a legjobb egyetemüket elüldözik vagy bicepszből einstandolják a tudományos kutatóintézeiket.”
Kedvenc bloggerem (magam előtt) b*m*gezik. Helyesen teszi. Mindazonáltal hiba lenne ebből arra következtetni, hogy kéne nekünk is egy Libanon (usw) mellénk. De arra is, hogy ettől felnőnénk képességben és erényekben. Mi már csak pacalország maradunk — egy abszurd, öngyilkos rés a magma és sztratoszféra között.