Egy kis bulvár

Posted by

Alig ocsúdtunk fel abból, hogy Vitray Tamás és Kállay Bori 32 év után válik, máris itt az újabb még meghökkentőbb hír. A választás előtt a Borkai Zsoltról szexvideókat szivárogtató Az ördög ügyvédje blog azzal tüzelte fel a közvéleményt, hogy Rogán Antal kapcsán annyit írt: “felkészül”. Ergo arra célzott, hogy hamarosan a propagandaminiszter életében is súlyos fordulat várható. Egy kis bulvár
Egyelőre nem tudni, hogy vajon erre célozhatott-e a szivárogtató, vagy ettől teljesen függetlenül történt, de ma a Miniszterelnöki Kabinetiroda egy drámai hangú közleményben az alábbiakat írta:
Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.
Szóval a Nemzet Celebpárja válik.
S hogy a lúd legyen még kövérebb, nemrég került nyilvánosságra, hogy nagy hepajt csapott a hazánkba látogató Will Smith. Az amerikai színész/énekes koncertje után a 168 Óra fotósa kiszúrta a tömegben Tiborcz Istvánt. Ez még önmagában nem is lenne annyira furcsa, a NER-oligarchák rendszeresen meg szoktak jelenni a különböző VIP-partikon, az azonban feltűnésre adott okot, hogy Tiborcz Orbán Ráhel nélkül jelent meg a partin. Viszont nem volt egyedül, elkísérte őt ROGÁN CECÍLIA, A PROPAGANDAMINISZTER FELESÉGE. Cecília szintén a párja nélkül érkezett, az egyetlen, aki kísérte, az a miniszterelnök veje volt. Hogy miért jelentek meg kettesben, és miért hagyták otthon a párjaikat, az nem derült ki. Akkor. Hm.

 Kép: Az Index montázsa