Ne dugd meg nővéredet, és még kit ne?

Posted by

Mihályffy Balázs

Ki lehet feleség vagy férj? Az ember úgy gondolná, hogy az ősember is tudta, hogy nővérét, vagy anyját nem dughatja meg. Sajnos nem így van. Még ma egy magyar faluban sem tudják sokszor. Ez lehet, hogy furcsa azoknak, akik városlakók és olvasnak, de a világ nem városlakókból és olvasottakból áll.
Ha kimozdulsz, látod, hogy rengeteg embernek látszó zombi él veled, akik azért különböznek az állattól, mert az állat tovább jutott az evolúcióban, mint ők. Bizony előfordul közösülés saját lánnyal és édes nővérrel még egy EU-s országon belül is! Ha DNS tesztet végeznének, sok helyen még a kémcső is elszégyellené magát az igazságtól! Vegyük le magunkról az álszentség álarcát és mondjuk ki: még ma is aktuális a szabályozás (sajnos):

حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ أُمَّهَاتُكُمْ وَبَنَاتُكُمْ وَأَخَوَاتُكُمْ وَعَمَّاتُكُمْ وَخَالاَتُكُمْ وَبَنَاتُ الأَخِ وَبَنَاتُ الأُخْتِ وَأُمَّهَاتُكُمُ اللاَّتِي أَرْضَعْنَكُمْ وَأَخَوَاتُكُم مِّنَ الرَّضَاعَةِ وَأُمَّهَاتُ نِسَآئِكُمْ وَرَبَائِبُكُمُ اللاَّتِي فِي حُجُورِكُم مِّن نِّسَآئِكُمُ اللاَّتِي دَخَلْتُم بِهِنَّ فَإِن لَّمْ تَكُونُواْ دَخَلْتُم بِهِنَّ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ وَحَلاَئِلُ أَبْنَائِكُمُ الَّذِينَ مِنْ أَصْلاَبِكُمْ وَأَن تَجْمَعُواْ بَيْنَ الأُخْتَيْنِ إَلاَّ مَا قَدْ سَلَفَ إِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا ﴿٢٣﴾

Megtiltattak nektek anyáitok, lányaitok, nővéreitek, anyai nagynénéitek, apai nagynénéitek, bátyáitok lányai, nővéreitek lányai, szoptató dajkáitok, a nők, kikkel együtt szoptattak titeket, asszonyaitok anyjai, mostohalányaitok, akik gyámságotok alatt állnak és azoktól az asszonyaitoktól vannak, akikkel ti házaséletet éltek. De ha azoktól vannak, akikkel nem éltek házas életet, akkor nem vétek számotokra. (Megtiltattak), akik azoknak a fiaitoknak asszonyai, akik ágyékaitokból származnak, (megtiltattak), ha két nővért gyűjtötök, kivéve, akik a múltból maradtak rátok. Mert bizony, Allah a Megbocsájtó, a Kegyelmes. (Korán 4:23)

Ezek a tiltások, kevés kivétellel, a világ minden népénél fennállnak. Ez az olvasat akkor értelmezhető, ha a házasságot kötő személy férfi. Nő olvasatában ugyanennek a fordított értelmi megfelelője igaz.
A szoptatós, vagy tej kapcsolatok az Iszlám Törvényeiben fontos helyet kapnak és vér-kapcsolatoknak minősülnek. Ennek megfelelően nem csak szoptató anya, de nővér, nagynéni, stb is van, akik hasonló helyet kapnak, mint a vér szerintiek.
وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿٢٤﴾

(Megtiltattak nektek) a házas asszonyok, kivéve, mit jobbotok bír. Ezeket tiltja Allah Könyve nektek, de megengedi azokat, kik ezen kívül állnak, ha (házasságra) vágytok rájuk, adtok nekik vagyonotokból, ha tiszták vagytok, nem kéjelgők, nem haszonlesésből teszitek, hát adjátok meg nekik hozományaikat az előírt módon. Nem vétek számotokra, ha közös megegyezéssel változtattok a hozományon utána. Mert bizony, Allah a Mindentudó, a Bölcs. (Korán 4:24)

A „jobbotok bír” a rabszolga asszonyokra utal, akik nem a magyar szó értelmezésében rabszolgák. Hadifogságba esett férfiak feleségeiről van szó. Mivel ezt a státuszt a történelem eltörölte, ezért ma ez a rendelkezés nincs hatályban. Vagy mégis? Afrika és Ázsia emberi szemek elől rejtett helyein még él? Lehet. Ahogy Kelet Magyarország falvaiban sem lehet eladni lányokat, mégis működik ez az ipar. A valóság és törvény nem működik követő rendszerben.

A fenti szabályozás válasz arra is, hogy az Iszlám megengedi-e az unokatestvérek közti házasságot? Nem engedi meg.
A kötözködő kommentelők bizonyára felfedeznek a fenti versekben olyan férfi-nő kapcsolatokat, amiket nem tudnak értelmezni, vagy tudnak, de jól esik, ha trollkodhatnak. Nos, a fenti szöveg egy 1400 évvel ezelőtti család modell akkor elképzelhető összes formáját tárgyalja. Ezek közül számos kikopott a történelemben és ma nincsenek jelen.
A többnejűség intézményében pl. két nővért nem lehetett feleségül venni. Ez csak akkor volt tolerálható, ha az Iszlám korszaka előtti időszakból öröklődött át a két nővér.

Valami igen fontos ne kerülje el a figyelmet! A szabályozás nem a szabad nemi éltről, hanem házasságról szól! Nemi élet kizárólag csak házasságon belül létezhet! A házasságnak pedig feltételei vannak. Azokat egy külön írásban részletezem.

Az ilyen szabályozások meggyőződésem, hogy nem fogják elveszíteni aktualitásukat hosszú ideig. Amíg a kultúra felszín, a törvény pedig írott malaszt csupán, nem alakulnak ki emberekben a belső építőkövek és minden marad a régiben. Márpedig ezeknek az építőköveknek a lerakása nem politikusi feladat, mert ők is híján vannak ezeknek a köveknek. Ilyen pedofil papsággal és fejlevágós agymosott sejkekkel pedig ez a feladat nem ellátható. Tisztelet a kivételnek, mert vannak tisztességesek is, de hiába vannak, ha pár anakronisztikus marslakó mindent beárnyékol. Te maradsz zálog, az egyén, Tied a jövő.