A CIA felvételt hírdet

Posted by

Mihályffy Balázs

Mivel két meghatározó ügynökük ellátta feladatát, kivonták őket. Bin Laden (senki se látta a holttestét) és Abu Bakr Al-Baghdadi (azonosíthatatlan holttest), feltehetően egy Csendes Óceáni szigeten viszkiznek és élvezik nyugdíjukat.
Annyi bizonyos, hogy a CIA jobban ismeri a Hadiszokat, Próféciákat és az Iszlám Eszkatológiát (Utolsó Óra Eljövetelének Tana), mint maguk a muszlimok. Haladunk az apokalipszis felé, csak hogy ezeket az apokaliptikus jelenségeket ember állítja elő mesterségesen.
Eddig sok Utolsó Órára utaló Jelet kipipálhatunk, de hátra van még a „Fekete Zászló magasba emelkedése Koraszan felől” és Dadzsal eljövetele. Szerintem Hollywoodban már Brad Pitt, vagy Tom Cruise gyúr erre a szerepre.
A „Fekete Zászló” Hadiszok:
Koraszanban fekete zászlók fognak magasba emelkedni, amelyeket nem fogja visszaszorítani semmi, amíg Jeruzsálemben ki nem tűzik azokat. (Ahmad, Al-Musnad 14/383) Amikor a fekete zászlók Koraszanból eljönnek, elmennek hozzájuk, még akkor is, ha havon kell csúszni, mert ott lesz köztük Allah Kalifája, a Mahdi. (Abd al-’Alm, Mahdi al-Muntazar)
Szóval, mi is várjuk a folytatást. Várjuk a Fekete Zászlót és az erre formálódó egyletet. Az ISIS zászlaja még nem volt teljesen fekete és nem Koraszanból jött. Ki lesz az, aki még az eddigi vérengzéseket is felülmúlja, jobban megosztja az Iszlámot, félelmet kelt a világon, fosztogat, de a zsákmányt valahova leadja, rengeteg tőkét lehet miatta kihelyezni fegyvergyárakba, stratégiai projektekbe, természetesen a gyengék védelmére.
Szóval várjuk azoknak a skizofrén őrülteknek a jelentkezését, aki Allah Akbar kiáltások közepette a legtöbb fejet tudják levágni. Pályázatokat kérjük a következő címre eljuttatni: trumpkampany@ciaszerettiteket.us

Bagdadi a háttérbenEgyébként kigyűjtöttem pár fotót Abu Bakr Al-Baghdadi dicsőséges múltjáról. Ezek a képek 2014. júl 4-én készültek MacCain szenátorról, aki tárgyaláson vett részt a szíriai Aszad ellenes erőkkel. A képeken Al-Baghdadi is ott szerepel, mint látható.