Egy kitalált – de valószínű – feljegyzés

Posted by

Radnai György

MI LETT VOLNA, HA…
(a Nézőpont Intézet feljegyzése)

Orbán Viktornak,
Miniszterelnök
HELYBEN

Miniszterelnök úrnak tisztelettel és alázattal jelentjük, hogy vasárnap is nyertünk! Minden mérésünk azt igazolja, hogy korábbi méréseink is mind helyesek, célra orientáltak és a propaganda szempontokat maximálisan kielégítőek voltak, mert megfeleltek miniszterelnök úr követelményeinek.
Számításaink szerint csak a Választási Irodában vagy a szoftvernél lehetett kisebb hiba.
JAVASOLJUK, hogy a 2019. évi önkormányzati választásokat az MTI; az M1, M2, M3, M4, Duna, HÍRTV, TV2, Moziplusz, ATV (ez utóbbi bónusz) stb. TV-k; a Kossuth, Petőfi, Bartók, Klasszik, Klubrádió (ennek megoldásán még dolgozunk) stb. rádiók; valamint valamennyi napilap (néhány, elenyésző számú lapot nem számítva, esetleg átmenetileg betiltva, pl. Népszava) a „MI LETT VOLNA, HA” bevezetővel és csak arról írjon:
1. ha vasárnap lett volna az országgyűlési választás, akkor megint majdnem (ezt 6-os betűméretben és Mistral betűtípussal) kétharmaddal nyertünk volna;
2. 78 egyéni választókerületben szereztük volna meg a győzelmet;
3. Bács-Kiskun, Békés, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyékben minden mandátumot megnyertünk volna;
4. másról SZIGORÚAN TILOS írni!
5. a tényleges eredményeket 150 évre szig.biz. fejléccel ellátva a tenger mélyére kell süllyeszteni.
Az internet és a Facebook elérését a kínai, a török, valamint az orosz hacker-kollégákkal egyeztetve zavarni kell, esetleg fehér port, masszőrnőt mutatva át kell alakítani.
Kósa urat be kell küldeni az ATV Egyenes Beszéd műsorába, aki 90 ezer Budapesten élő külföldi, de Magyarországon érvényes lakcímmel rendelkező állampolgárral és „húhú” felkiáltásokkal ijesztgessen.
Borkai úr még órákig embargós, bujkálását és lányokkal való ellátását biztosítani kell.
Miniszterelnök úr további intézkedéséig csak a „MI LETT VOLNA, HA” szöveg publikálható, amit Ákos és Nagy Feró zenésítsen meg.
Mráz Ágoston Samu sk.

Jóváhagyta: Schmidt Mária sk.

2019. 10. 14. hétfő

ui: nem baj, ha viccnek veszik, mert persze az, de mégsem…

Kép: A cikk vicc, a Nézőpont szeptember 21-i “felmérése” valóságos