Szentendre népe nemcsak az M1-et nézi

Posted by

Bencze Imre

Elemezni majd az okosoknak kell.
Az azonban látszott már, hogy a város vezetése szembe megy az árral. Az igazán komoly vitákat kiváltó, talán jelképes, nem mindig a legfontosabb kérdésekben nem engedtek a nyomásnak és nem igazán érdekelte a VALÓDI döntéshozókat a pórnép véleménye.
De amíg a kisebb, eldugott, szegény, csak M1-ből tájékozódó helyeken ezt meg lehet tenni – itt a 9-10 ezer folyamatosan számítógépező és tájékozódó ember között nem. Szentendre népe nemcsak az M1-et nézi
Amikor a valóság nem az aminek beállítják akkor van az a szint ami/ akik fölött nehéz ezt el is adni. Ahogyan Karácsony ma este mondta : a hatalom embereit fölváltja az emberek hatalma. Ez történt ma. És hogy ez 10 körzetből 10 zakót jelentett – – el lehet gondolkodni rajta. Nem csak a / te jó ég, leírom  bukott jobboldalnak …… de a soron következő vezetésnek is intő példa. Írom újra : most van mire szerénynek lenni Szentendrén !
Nagy felhatalmazást kapott a győztes. Nagy lehetőséget. Amivel tudni KELL élni – mert hiba esetén nem lesz másik! A program ott van az asztalon. A KÖR asztalon.
😍 Ahol együtt ülnek a képviselők, egymás mellett és nem egymással szemben. Mert szeretjük Szentendrét ! Mindannyian.
Hajrá Zsolt, hajrá mindenki ! Rajtatok a 30 ezer szentendrei szeme.