Egy kis lazulás: “Az ismeretlen valóság”

Posted by

Radnai György

A Nézőpont és a Századvég bejelentést tettek Polt Péternél „ISMERETLEN VALÓSÁG” ellen, mert az nem volt hajlandó követni kutatási eredményeiket! Mint az az ország lakossága előtt ismeretes, a Nézőpont és a Századvég a 2019. évi önkormányzati választásokon FÖLÉNYES GYŐZELMET VIZIONÁLT Tarlós Istvánnak és a Fidesz-(KDNP) párt(család)nak. Az a „hülye” „ISMERETLEN VALÓSÁG” ezzel szemben, de ezt ország-világ tudja már… Polt Péter iktatta, majd átküldte a Rendőrségre a Nézőpont és a Századvég levelét, mert feljelentésként értékelte azt. 
A Rendőrség – meg nem erősített kormányzati és közmédia információk szerint – azonnal nyomozásba vagy vizsgálódásba kezdett, de sem budapesti, sem pécsi, sem egri, sem érdi, sem pomázi, sem (tetszés szerint folytatható) lakhelyén nem találta meg a keresett „ISMERETLEN VALÓSÁGOT”! Már nemzetközi (török, azeri, brazil) körözést is kiadtak az „ISMERETLEN VALÓSÁG” ellen.
Erdogan elnök úr novemberi budapesti látogatásán – neve-nincs külföldi, főleg Habony Árpád V4NA londoni hírügynöksége információi szerint – fölajánlja majd segítségét és módszereit Orbán Viktornak.
Rendőrségi szakértők ugyanakkor fölhívják a Fidesz-(KDNP) valamennyi (különösen győri) híve figyelmét arra, hogy az „ISMERETLEN VALÓSÁG” nagyon VESZÉLYES, egyedül senki ne akarja megismerni! A nyomozás nagy erőkkel és szájjal zajlik!
Újabb lendületet adhat a nyomozóknak, hogy várhatóan Orbán Viktor miniszterelnök („a helyes sorrend” szerint) ma megszólal és tiszta pálinkát tölt Borkai Zsolt poharába. Ezt a hírt azonban sem Borkai Zsolt, sem a felesége, sem a jacht, de még a pálinkás-pohár sem akarta megerősíteni (cáfolni se)!
A Nézőpont és a Századvég elítéli az „ISMERETLEN VALÓSÁG” cselekedetét és továbbra is hirdeti: az egész ország narancssárga! A Kossuth Rádió és az M1 csatorna beszélgetéseket sugároz Orbán Viktor legújabb verseskötetéről.

Békési Joe rajza