Az üzenethez szexvideo kell

Posted by

Fábri Péter
Aki a Borkai-ügyet felplankolta, sajnos pont azért profi, amiért a dolog minden rabláson túl elkeserítő. Ugyanis a HVG hét évvel ezelőtt megírta a lényeget, a négy milliárdos csalást (Audi-telkek). De 1. a népnek szexvideó kellett hozzá, hogy átmenjen az üzenet,
2. annak elkészítésére fel kellett készülni (spéci szemüveg, részvétel a bulin, stb.), tehát az illető vagy valóban maga is tagja a brancsnak vagy valamilyen titkosszolgálatnak dolgozik (talán még ez volna a jobbik eset) 3. bár tudom, hogy próbálták itt-ott eladni is, végül mégis az történt, ami az országnak pillanatnyilag a legjobb, hogy a választás előtt jött ki az egész, viszont ebben ott van az a veszély is, hogy beszűkül egyetlen városra 4. és pont az mutatta a profizmust, hogy igazi ellenszenves, ki-a-jani nyelven vannak megfogalmazva a posztok, amelyeket szerintem nem egy ember írt. Ebből ért a magyar nép, másból nem. Nagyon profin volt adagolva is, ami csak megerősíti a 2. pontban leírt aggodalmamat.
Sajnos az így a magyar fejekbe átment tudás még nem pozitív tudás, a szabadságról így sem tudnak többet a honfitársaim. A szaftos botrány, az kellett nekik.