Gödöllő megzsarolása

Posted by

Kovács Tamás (Vívás)
Dr.Gémesi György, Gödöllő város polgármestere nagyon régi jó barátom, egyben régi sporttársam. Megnéztem interneten a szerdai kampányzáró rendezvényét és meghallgattam beszédét és megnyugodtam, mert egy igazi, tiszta, őszinte, elegáns, nem a hatalmat szapuló beszédet hallottam!
Másnap megjelent a miniszterelnök Gödöllőn, a helyi fideszes polgármesterjelölt házánál és kijelentette, idézem: „Testületileg jó esélyünk van, csak az első ember, az a nehéz. Jó lenne nagyon nyerni, végre csinálhatnánk valamit ebből a városból. Ha már itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom, mióta. Ha megállapodunk, akkor tudok pénzt adni!”
Elsőre az jutott eszembe, hogy egy 28 éve sikeres polgármestert miért akar eltávolítani a miniszterelnök, akkor amikor az ő érdeke is, hogy egy város jól működjön? Örülnie és támogatnia kellene továbbra is Gémesi kitűnő munkáját, mert ez lenne a kormány feladata! Nem támogatja, mert számára nem a Gödöllő a fontos, hanem a pénz, a hatalom és a kastély!!! Másodszor: ő adja a pénzt? ..saját zsebből?….röhejes..!.. Ezt egyszerűen úgy hívják, hogy Gödöllő város polgárainak megzsarolása..!!!