A keresztény nőegylet: távozzanak Orbánék

Posted by

Hargitai Miklós

Betelt a pohár: a nőknek elegük lett abból a megaláztatásból, amiben a magukat kereszténynek nevező fideszes szexuális ragadozók részesítették őket. Azonnali nyilvános bocsánatkérést sürgetnek, és Orbánék távozását követelik.
A Megalázott Nők Védegylete az a szervezet, amely már a szexszel csőbe húzott budaörsi polgármester, Wittinghoff Tamás ügyében is bátran hallatta a hangját, felhívva a figyelmet: nem tölthet be közéleti tisztséget, nem maradhat közszereplő az a férfi, aki árunak tekinti a szerelmet. Most ismét megszólaltak, egyértelművé téve, hogy Borkai Zsolt, a Fidesz-KDNP győri polgármesterének esetét sokkal súlyosabb botránynak tekintik, amelynek lényegesen komolyabb következményekkel kell járnia.
Mint mondják, a nyilvánosságra került videók és fotók alapján a választási kampányban tisztességes családapaként pozicionált Borkai tárgyként kezeli és használja a nőket, akiktől szexuális szolgáltatást vásárolt. Morálisan azt is megengedhetetlennek tartják, hogy mindezért a látszat szerint hűtlenül eltulajdonított közpénzzel és a parázna nőknek juttatott EU-támogatással fizetett a Fidesz álszent polgármestere. Mondandójukat a magyar adófizetőknek címezve hangsúlyozzák: „Az egészet ti fizettétek: a nőket is, a kokaint is, a jachtot is, a magánrepülőt is, az óvszert is, a törlőkendőt is, az Aperolt is, a vodkát is. A ti pénzeteken a ti lányaitokat, feleségeiteket tették gyalázat tárgyává. A tiétek a számla, az övék a szórakozás”.
A keresztény nőegylet hangsúlyozza: a fideszes Borkai Zsolt az orgiával minden nőt megalázott, de nem mindenkit egyformán. Megalázta különösen a feleségét, akinek nagyon nehéz lesz ezután a győri emberek elé állnia, bármennyire haszonélvezője lehetett is eddig Borkai gazdasági üzelmeinek. Megalázta a lányát, aki szintén gúny és megvetés tárgyává válhat az eset miatt. Megalázta az orgia női szereplőit, akiknek a kéretlen nyilvánosság miatt egész életükben viselniük kell a bukott nők szégyenbélyegét. És megalázta a női nem mindazon tagjait – végső soron minden magyar nőt -, akiknek az elmúlt napok híradásai kapcsán akaratlanul is végig kellett nézniük a bujálkodást, vagy végig kellett hallgatniuk az arról szóló híradásokat.
A gyalázatból ugyanakkor kijutott – nemre való tekintet nélkül – mindazoknak, akik eddig őszintén hittek a magyar jobboldal erkölcsi tisztaságában és keresztény elhivatottságában: ők a Borkai-ügy miatt ezután nem fognak tudni megállni a saját családtagjaik, szomszédjaik, barátaik, munkatársaik előtt; nem fogják tudni megvédeni azt a hatalmat, amelyik láthatóan csupán kihasználta őket, visszaélve a jóhiszeműségükkel. Szintén a szégyen és a megvetés lesz az osztályrésze azoknak a keresztény egyházaknak, amelyek mindeddig kitartottak az Orbán-kabinet politikája mellett, és azóta sem hajlandóak felemelni a szavukat a bűnösök megdorgálása végett. -Ha a papok túl gyávák kimondani az igazságot, majd mi kimondjuk – tették hozzá.
Mindezért a gyalázatért a Megalázott Nők Védegylete szerint az Orbán Viktor vezette kormányt terheli a fő felelősség: mivel nem határolódott el a megtévedt bűnöstől, és nem vonta felelősségre, azt az üzenetet közvetítette a társadalom felé, hogy amit Borkai Zsolt és tettestársai a nőkkel műveltek, az a Fideszben és a magát kereszténydemokratának nevező kormányban elfogadható, sőt, talán nem is számít ritkaságnak. -Kikérjük magunknak az összes megcsalt, elhagyott, kihasznált, szexuális használati tárggyá degradált nő nevében! – szögezi le a közlemény.
A keresztény nők hangsúlyozzák: az erkölcsi kárt csak azzal lehet orvosolni, ha a botlás terhét magára vevő kormány haladéktalanul lemond, és nyilvánosan bocsánatot kér – elsőként a megalázott nőktől, azután pedig mindazoktól, akiket megtévesztett, megbántott és elárult.