Őrület a színfalak mögött

Posted by

Varga Zoltán
Mindenki kicsit visszatartja manapság a lélegzetét izgalmában, ahogy reggelente a kávéja mellett felmegy az internetre. Persze mindenki másért. Mi, akik végre szeretnének egy dögunalom országban élni, ahol a lófütty nem tudja ki is a kedves miniszterelnök, a még kedvesebb, enyveskezű család – olaszul talán camorra- a vidéki városok helytartói, csak egyszerűen élni valami normális életet egy normális országban. Nos, mi leginkább azért, hogy a kiugrott, és a kormányzati fekália egy részét borogató ismeretlentől, valami újabb gusztustalan infót, betekintést kapjunk arról, mi is ez az őrület, ami a színfalak mögött dúl.
Meg persze azért, hátha nincs már újabb fejezete mindennek. Hátha sikerült végre kinyírni, megvenni, elhallgattatni a számunkra ismeretlen, számukra nagyon is ismert titokzatos szivárogtatót. Egyelőre nem sikerült. Egyelőre. Mert az igény, a megrendelés, a lázas igyekezet persze megvan rá. Mindenáron. Mert a tag, teszi ezt bármi okból – megőrült, személyes bosszú, ő is a titkosszolgálat tagja, csak nem az amatőrligában játszik Q7 Audikkal katonásdit, hanem valódi beépített ügynök, egy vérkomoly szervezet részéről – mindegy is.
Mert a lényeg nem ez. Meg nem is Borkaiék silányra sikeredett pornó-castingja, a NER-kompatibilis, százmilliós jachtokkal, hm…. igényes zenével, lányokkal, és csődörökkel (haha! Ez vicc volt). Közel sem!
Hanem az, hogy Borkai lólengése, a milliárdos lenyúlások, a nagybetűs biznisz, ügyvédekkel, strómanokkal, jachtokkal, repülőkkel, meg persze luxus ̶p̶r̶o̶s̶t̶i̶k̶k̶a̶l̶, ööö…rendezvényszervezőkkel, a NER világának sarokköve! Így élnek ők!
Borkai “csupán”egy vidéki várost vezető gazember! Valaki, aki, a Kedves Vezető rendezvényein legfeljebb, ha az ötödik sorban kaphat helyet, azt is egy oszlop mögött. ÉRTIK? EGY “KISHAL”! Egy 123. senki. A reszli.
Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs helytartói? Maguk szerint?
A „nehéztüzérség”? A Kedves Vezető, és közvetlen környezete, az oligarchák? Akik ott ülnek a K. Vezető jobbján, akik előtte seprik az utat, utána takarítják a mocskot? Akik közvetlenül a nagy kondérból merítenek?
Maguk szerint? Ők, “ezek”, a keresztapák? A TEMPLOMBAN MÚLATJÁK AZ IDŐT? Na, neee! Hozzájuk képest Borkai és az összes szánalmas figura, egy vidéki város, gusztustalan keresztény szabadságot reklámozó filmecskéjével együtt is csupán reszelgető ipari tanuló!
Emlékeznek? A milliárdokat szinte semmiért bezsebelő Századvéges Lánczi Andrásra?“𝑨𝒎𝒊𝒕 𝒌𝒐𝒓𝒓𝒖𝒑𝒄𝒊𝒐́𝒏𝒂𝒌 𝒏𝒆𝒗𝒆𝒛𝒏𝒆𝒌, 𝒂𝒛 𝒈𝒚𝒂𝒌𝒐𝒓𝒍𝒂𝒕𝒊𝒍𝒂𝒈 𝒂 𝑭𝒊𝒅𝒆𝒔𝒛 𝒍𝒆𝒈𝒇𝒐̋𝒃𝒃 𝒑𝒐𝒍𝒊𝒕𝒊𝒌𝒂́𝒋𝒂!” Ez az! Ez amit Borkaitól látunk. EZ A FIDESZ! Ez a mai magyar elit. De annak is még csak a „softporno” változata.

Jó szórakozást mindenkinek! EZ A VALÓ VILÁG!

Kép: Borkai a pad szélén