Az ördög visszatért – politika mentesen

Posted by

Nézzük csak. Eltűnt az ördög ügyvédje. Meglett az ördög ügyvédje. Ezúttal a VIX.com oldalra költözött. Itt (lehet, hogy megint csak volt) elérhető: https://neocasino.wixsite.com/ezazordogugyvedje

Az ördög jogásza ezúttal nem sok érdekeset mond. Annyi konkrétumot, hogy egy Lagoon 450 típusú katamaránon történt az, amit korábban elmesélt. Ez ellenőrízhető, mert Dubrov környékén tavaly pünkösdkor nem sok ilyen hajó úszkált. Egy ilyenen esetlen kokain nyomára is bukkanhat a rendőrség, mert a por nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni.
Egyébként egy újabb pornóvideónál többet ügyvéd ismerősünk nem tett fel a honlapra. Van egy homályos utalás arról, hogy Dubrovnik mellett a Maldiv-szigetek is érdekes lehet. A politikai szál teljesen elmarad.
Viszont már 218 ezren találták meg új helyén az oldalt. 22-en hozzászóltak. És most a hozzászólások érdekesek.
Az egyik kommentelő elképzelhetetlennek tartja, hogy a rendőrség, az ügyészség és valamelyik szolgálat nem nyomozna most keményen, mivel az ügy a nagypolitikát érinti. Utána járnak a legapróbb részleteknek is. A sztori főhőse nem az a fajta aki önként feláll a székből.
Bizonyos segítséget nyújthat a polgármesternek, hogy a győri Jobbik bejelentette, hogy visszalép az ellenzék választási együttműködéséből. Miért éppen ennek az ügynek a hatására? Ki tudja.
A csomix nevű kommentelő azt írta, hogy tulajdonképpen ettől az “állami” pornótól sokkal jobban érdekelne a vállalkozások által megkent és személyre szabott törvénykezésben résztvevő politikusok kapcsolata,a korrupció bizonyítása a törvényhozás mechanizmusában.A maffia kormányon belüli működését mindennél fontosabbnak tartom,hiszen ennek az eseménysorozatnak is az volt a mozgatórugója.
Van, aki bizonyos M. Lénárd urat lát az ördög ügyvédjének szerepében, aki „ a büntető jogban járatlan – lusta önkormányzati hivatalnok féle”.
Van politikai tartalmú bejegyzés is.
Eszerint Borkai Zsolt fia, a 24 éves Borkai Ádám 2015 óta az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezetője havi egymillió forintért úgy, hogy a cég 2016 és 2018 között semmilyen forgalmat nem produkált. A tulajdonos pont annyi pénzt tol bele, hogy Borkai Ádám fizetésére legyen fedezet.

A vállalkozás Rákosfalvy Zoltán győri címére van bejegyezve. Az ingatlan 100 százalékban az ügyvédé. A kft. tulajdonosa az a luxemburgi Akonia S.A., aminek magyarországi meghatalmazottja pont Rákosfalvy.

Magát a luxemburgi céget az a Kacsóh Gábor igazgatta, aki Rákosfalvy mellett igazgatótanácsi tag volt a SR Group S.A. nevű szintén luxemburgi vállalatban, aminél a győri Audi-gyár területbővítésének haszna landolt.
A cikkhez a Válaszonline-ra hivatkozva valaki megjegyzi: A jachtos kirándulásról posztoló blog szerint a túrán résztvett “a győri vendéglős, Szabó Ervin is.” Aki öt évvel ezelőtt adta el Borkai Zsolt Petra nevű lányának a lovászpatonai székhelyű Királysarok Vendéglátó és Szolgáltató Kft.-t.. A Válaszonline kiemeli: a társaság hivatalos kézbesítési címe máig Szabó étterme.