Ellenzék: Borkai Zsolt álljon a győri polgárok elé!

Posted by

Közlemény
Győr városát napok óta sokkolják azok a képek és videófelvételek, amelyek Borkai Zsolt polgármesterről készültek, amint egy yachton örömlányok társaságában szórakozik. A polgármester a botrány kirobbanása óta bujkál a győriek elől, nem mutatkozik nyilvánosan sem kampányeseményen, sem máshogy. Az ellenzéki összefogás pártjainak győri szervezetei több nap türelmes várakozás után most azt kérik Borkai Zsolt polgármestertől, hogy ne bujkáljon tovább, hanem álljon a győriek elé és adjon magyarázatot a nyilvánosságra került felvételekre!
Az embereknek joguk van tudni, hogy a napvilágra került orgiákat a polgármester korrupcióból fedezte-e, és joguk van tudni, hogy ezzel az üggyel a polgármester zsarolhatóvá vált-e. A győri polgárok megérdemlik, hogy egy ilyen súlyos és a városhoz méltatlan ügyben a polgármester a szemükbe nézzen és elmondja az igazságot.

A Demokratikus Koalíció győri szervezete, a Magyar Szocialista Párt győri szervezete, a Momentum győri szervezete, a Jobbik győri szervezete, az LMP győri szervezete

Kép: Győr, Városháza