Vendetta

Posted by

Iván Gizella

Fordítva ül a magyar a lovon. Már megint. Valami nagy baj van itt kérem az értelmi képességekkel. Ma ugyanis mindenki, de legalább a fél ország Borkai sex videóján csámcsog. Pedig nem azon kellene, hanem azokon a mondatokon, amit az ördög ügyvédje a blogján közzétett. Az ugyanis minimum életfogytiglant ér. Az ügyvédek biztosan jobban tudják, de az bizony kimeríti a bűnszervezetben elkövetett csalás, sikkasztás, korrupció, magyarul a közpénz ellopása és elherdálása fogalmát. Legalábbis egy demokratikus államban.
Pénzmosás, külföldi bankokban tartott milliók, milliárdok, a szomszédos országokban és Kínában. S ami érdekes, az ördög ügyvédje azt állítja magáról, s ezzel fel is jelenti magát, hogy ő a fideszeseknek dolgozott. Intézte a piszkos ügyeket. Pályázati pénzek elcsalása, vagy éppen törvénymódosítás azonnal valakinek az érdekében, jó pénzekért. S igen, kurvák, kokó, pálmafák, repülős, jachtos kiruccanások.
Nos, igen. Valahogy ez a magyar embernek kevés kivételtől eltekintve, természetes. Inkább ők lopjanak, mint az előzők.
Sokan tudják mi folyik a kulisszák mögött, nyílt titok, hogy a pártok, tisztelet a kivételnek, nem az erkölcsösség mintaképei. Igen, az előző uralkodó pártoknak is megvoltak a táskás emberei, a kijáró ügyvédjei, a vállalkozók, akik az ellopott közpénzből lettek “tisztes” milliárdosok.
Szóval ez a gátlástalan ember most terít. Nem érdekes, miért lett elege. De kérdés, meddig teheti meg. Azt hiszi, hogy a nyilvánosság megvédi? Ugyan már, akkor bizony naiv. Nem kicsit, nagyon. Aki a maffiát feladja, elárulja, vagyis megszegi az omertát, a hallgatás törvényét, halál fia. Vagy egy rendőrautóban lesz öngyilkos, vagy elüti egy autó, melynek a sofőrjét meg sem találják soha, vagy valami kimutathatatlan méreg szívinfarktust idéz majd elő nála. Ami ugye érthető lesz és magyarázható, hiszen az a sok idegesség, ami ezzel a hercehurcával járt, okozhatta. S lesz orvos is, aki megállapítja, természetes volt a halál.
De ez a magyar embert nem érdekli. Fordítva ül a lovon. Csalás ez, meghamisított videók, nem a polgármester látható azon.. az egy nagyon rendes ember, milyen szép felesége van.
Na ez a másik. Hány család ment már tönkre a pénz miatt? Amikor annyi van belőle, hogy semmi nem érdekes. Csak az, hogy minden megvehető.
S a lopás, csalás?
Lopjanak csak, az előzőek is loptak.
A sex? No az igen. Azt írják a videó alá, hajrá Zsolti, húzzál bele!
Hát akkor hajrá!
Ám ha tényleg van az ördögnek ügyvédje, jobb lesz, ha ő is belehúz. Addig míg az ő nótáját nem húzzák el.