Nem a szex a lényeg

Posted by

Kereszty András
Az Ördög ügyvédje (amerikai szerveren) azt állítja, hogy
Borkai Zsolt, a Fidesz győri üdvöskéje (polgármester) tavaly, azaz 2018-ban pünkösdkor lazítani ment. Egy R. Z. doktor biztosította számára a magángépet, ami egyébként az ügyvéd szerint valamelyik cége nevén van. Pérről szálltak fel, velük utazott a győri vendéglős, Sz. Ervin is. A lányokat ő – vagyis az ördögi ügyvéd – intézte Pesten, Borkai három prostit rendelt, fejenként másfél millió forintba kerültek, plusz hozzá a szokásos kokaint. Abból 5 grammot kért az ügyvéd állítása szerint a polgármester, ami százötvenezer forintba került (kicsit a lányok persze lehúzták őt ezzel is).
Az ügyvéd azt állítja, hogy a több mint négy és fél millió forintot Borkai a kezébe adta. Dubrovniknál szálltak hajóra, amit R.Z. horvát haverja intézett. A jachton aztán volt minden ami ilyenkor szokott. Gruppen, töméntelen mennyiségű pia, kokózás a vécében, fő a diszkréció felkiáltással. Ezekről mind felvétel készült.

Szóval ez a leleplező anyag, ami a polgármesterről – videókkal együtt – az interneten kering. A kérdés: ki az Ördög ügyvédje?
Mit mond magáról? „ Nem fogja (Borkait) senki velem szemben megvédeni, mert az olimpiai leszereplés miatt kiesett Orbánnál a pikszisből.” Van egy „ belügyminisztériumi kontaktom”..
Bennfentes.
Blogján ennyit ír magáról. Nem kevés:

Ügyvéd vagyok, ahogy fideszes barátaim és megbízóim hívnak, az Ördög Ügyvédje. Nem én vagyok az egyetlen, aki a piszkos ügyeiket intézi, de azért a legrázósabbakat rám bízták. Egy gátlástalan ember a gátlástalanok szolgálatában. Amit mások a filmekben láttak, vagy könyvekben olvastak, annak én aktív részese voltam.
Van pénze a minisztériumnak egyébként felesleges tanulmányt íratni? Semmi gond! Szólnak nekem, szerzek cégeket, akiket meghívnak, a nyertes engem bíz meg a képviseletével, majd besétálok a minisztériumba, a kedves helyettes államtitkár fogad, elém tolja a tárgyalóban a nyertes cég általuk elkészített tanulmányait, amit aláírok, visszaadom. Majd utalnak. Aprópénz az ügyvezetőnek, aprópénz nekem, a többi vissza táskában a minisztériumba. Mutyi érdekében törvénymódosítást kell készíteni, és valaki fizet érte? Semmi gond! Megmondják, mennyit kell kérnem a vállalkozótól, és melyik fideszes országgyűlési képviselő lesz a gazdája a módosításnak. A törvénymódosítás szövegéért persze besétálok a minisztériumba, vagy ha nagyon fontos és sürgős nekik, házhoz hozzák. Aprópénz nekem, a többit futár kapja táskában. Ügy megoldva.
+Pénzt kell mosni? Semmi gond! Megmondják, melyik kínai bankban nyissak bankszámlákat a közbeszerzésekben nagyon sikeres cég alvállalkozóinak, mint megbízottjuk, majd kiutazok diplomata útlevéllel, ahol úgy fogadnak, mintha az atyaúristen érkezne. Szívélyesen közlik, hogy a bank 20%-ot kér, és gondoskodnak arról, hogy az utalt összeg készpénz formájában visszaérkezzen Magyarországra, hiszen nekik nagyon fontos a két ország közötti gyümölcsöző együttműködés. Igen, tudják hova kell vinni, én ahhoz már nem kellek. Fő a diszkréció.”