Agymosók

Posted by

M.L.E.
Volt valamikor egy német vezér, aki 1000 birodalmi márkát adott a nőknek ha szülnek, majd gyerekenként arányosan elengedte a tartozást. Adókedvezményt biztosított a szülőknek ha szaporodik a család. Úgy vélte a nők kizárólag anyaságra és házimunkára felelnek meg.
– Van egy magyar vezér, aki hitelt ad a családoknak ha gyerekek születnek, majd arányosan elengedi a tartozást. Adókedvezményt biztosít a sok gyerekes családoknak és szerinte a nők dolga a szülés!
-Volt egy német vezér, aki könyvében azt írta, ellenség képet kell keresni és uszítani a népet, addig sulykolni a fejekbe amíg a legbutább is álmából felkelve nem fújja!
– Van egy Miniszterelnök aki keresett egy ellenség képet és minden csatornán keresztül önti a fejekbe hogy az általa kiválasztott az ős gonosz és ellene kell lázadni, tőle kell félni!
-Volt egy német propaganda, amely cenzúrázta az újságokat, megszervezte a rendbontásokat, szervezetten utaztatta az embereket a tömegrendezvényekre.
-Van egy magyar párt ami cenzúrázza a teljes médiát, Megszervezi a rendbontásokat, szervezetten utaztatja tömegrendezvényeire magyarok és külföldiek tömegét!
– Német Propaganda miniszter szerint a sajtó egy nagyszerű zongora, amin a kormány játszhat!
– Magyar kormány szerint a sajtó egy olyan tényező, ami saját igényükhöz igazítva tálal valós, vagy kitalált dolgokat!
-Német propaganda miniszter szerint minden eszköz helyén való, ha eredményt hoz!
-Magyar kormány szerint cél szentesíti az eszközt!
– Egy akkori német újságíró szerint “Mivel a nemzetiszocializmus elementáris mozgalom, érvekkel támadni értelmét nem lehet. Érveknek csak akkor lenne foganata, ha a mozgalom érvekre alapulva vált volna naggyá.”
-Magyar kormány szerint nem kellenek észérvek, hiszen az emberek többsége úgy sem értené.
– A német vezető szerint Az átlagos ember annyira együgyű, hogy csak nyomatékosan kell hangsúlyozni valamit, és ha az állítást gyakran megismételjük, igazságként lesz elfogadva.
– Magyar kormány épp ezt a réteget célozza meg és addig ismételgeti, hangsúlyozza a propagandát amíg gondolkodás nélkül elhiszik!
-Német vezér így fogalmazta meg művében: A nagy vonalról nem szabad letérni soha, csakis a szakadatlan, szüntelen és konzekvens hangoztatás hozhatja meg a siker beérlelődését.
– Magyar kormány pontosan ezért változtatás nélkül szajkózza mindig ugyan azt évek óta!
A goebbelsi agymosás lényege: a közösséget bombázd egyoldalú információkkal. Annyival, amennyi csak a csövön kifér. Hazudj bátran, bármekkorát, ha máshonnan nem jut a közösség információhoz, úgyis előbb-utóbb elhiszi, amit az agyába akarsz vésni.

Kép: flagmagazin.hu