Klíma-cucc

Posted by

Varga Zoltán
Valahogy nem tudok leszakadni, erről a klíma-cuccról.
Arról, hogy úgy üldögélünk itt, ebben a boldogságos 40, napsütésben 45 fokban, mint béka a forró vízben, bambán brekegve néha kicsit. Mintha ez az élet legtermészetesebb dolga lenne.
Miközben az izzadtságtól csúszós ujjaimmal keresek fogást a billentyűzeten, érzem, hogy a tarkómról elindult kis patakocska épp most kúszik át a gatyámon – Nem, nincs klímánk. Klímaszerelőnk se. Attól későbbre kaptam időpontot, saccperkábé a 2022-es választások utánra, mint a szimpla ultrahangvizsgálatomra. Ott már ez év telén befutó tudok lenni. Ha kihal előlem valaki, akár novemberben is sorra kerülhetek. Ha kihal. Micsoda perspektíva. Ne haljon. Én ráérek. Éljen és virágozzék Kásler nagy’s úr. Szóval semmink nincs. Türelmünk se sok. – a meleg elveszi az eszem teljesen…hol tartottam?
Ja! Hogy izzadok, mint a ló. És az most vastag patakokban a bokám irányába halad rendíthetetlenül. De nem érdekel, mert közben hallgatom döbbenten, nevezett házmester, született Kövér László örökbecsű szavait, miszerint a klímahisztit Soros György generálja.
A KLÍMAHISZTIT SOROS GYÖRGY GENERÁLJA. Hinnye, a mindenit! De erre miért nem gondoltunk eddig?
Gyuri bácsi, a maga nyolcvan x évével ül a kissámlin odahaza, talpig csatakban, egyszál gatyában, mert ő sem bírja ezt a kurva meleget, és hisztizik.
Ez teljesen logikus. De neeem? Gyuri bácsi – a kormányzati rettegő-propagandának csak SOROS, – miatt lesznek meddők a nők. Vigyázat! Mert akkor meg ugrik a CSOK! Nnna, öcséém! Ekkora nagy nemzeti vakítást, mint a CSOK, a világ nem látott még! De Soros miatt halnak a jegesmedvék, meg lett gömbölyű a föld is. Igen, mert az amúgy lapos, és az ufók többször elvitték Pataki Attilát is.
A migrácsok meg, ha egyszer ideérnek, akkor vagy megerőszakolnak mindenkit, vagy elveszik a munkánkat, vagy valami lesz. És lehet még választani sem lehet majd az opciók közül….ööö…te mit szeretnél? Hááát munkám ugye nincs, akkor legyen az erőszak. Kész vagyok!

Meg Gyuri bácsi miatt férges persze a barack, és miatta üldögélek én is perpillanat bokáig tajtékban, a „hűvös” 40 fokos szobámban.
Merthogy telehisztizi a világot az öreg ezzel az ostoba klímaváltozással.
Kövér szerint.
De jóvanezígy’! Nekünk jó. Itt ülünk a 40 fokban, holnapra már 45, kétnaponta elönt minket a leszakadó zöldár, a méheket lassan csak múzeumban látjuk gombostűre szúrva…apa, apa, nézd már! Az mi? Méhecske? Jajj haggyadmán’ tompika, Soros bácsi hisztizett…. a fecskéket a biztonság kedvéért mi verjük le fészkestől. Mit repdesnek azok is?

Elborzadunk a Csernobil filmen, de áhítattal bólogatunk a nagy mágus, született Kedves Vezető szavaira. Persze! Az atom a tiszta energia, az kell nekünk, ha mondják.
A horvátoktól meg idehordjuk szó szerint a szart ezertonnaszám, aminek a körmönfont kormányzati neve amúgy szennyvíziszap. Pedig csak szar az. Nagyjából Zágráb teljes éves termése nálunk kötött ki. A biznisz az biznisz. Nekik! A K. Vezetőéknek. Szerintük abból gyártunk majd jó magyar földet…. Ember! Elhiszed? Tényleg benyeled ezt a dumát? Akkor Gratulálok!

Néhány őrült törpe, köztük Kövér elvtárs, aki már önmaga karikatúrájának is durva lenne, tekeri azt a rohadt verklit, a hűvös, biztonságos, testőrök által ezerszeresen védett palotájában, belehibbanva a hatalomba, valami Sorosról, miközben napról napra pusztul körülöttünk az ismert világ, és vele pusztulunk mi is.
De ez csak hiszti. A Sorosé. Ki másé? Mi meg itt űlünk a pusztulat kapujában, hallgatva-tűrve Kövér elvtárs, meg a többi gazember őrült rohamait, néha bambán brekegünk kicsit, mint valami hülye béka a forró vízben.
Normálisak vagyunk?