Versenyben a dákorománokkal

Posted by

Gábor György
Miután olvasom, hogy a nagyszerű Kásler miniszternek hála, a Magyarságkutató Intézetet újabb 350 millió forinttal ajándékozzák meg, hogy az ott kutató kiválóságok havi fizetése végre elérje a 650.000 forintot (amely az én egyetemi tanári fizetésemnél lényegesen nagyobb), s ha még hozzáveszem azt is, hogy 150 millióval indul a Hun-magyar Múzeum, a lehető legrövidebb időn belül szeretnék elnyerni egy jó kis magyarságkutatói munkakört.
Tekintettel arra, hogy magától értetődő kormányzati cél a magyarságnak a dákoromán kontinuitás időbeli megelőzése, héber nyelvismeretemre támaszkodva garantálom, hogy a hun-magyar kontinuitással próbálkozó amatőr kezdeményezéseket félresöpörve én egészen Ábrahám (Ábrám) ősatyáig fogom visszavezetni a magyarok eredetét, bebizonyítva, hogy a Biblia eddig rosszul tudta, s Ábrahám valójában nem „sok nép atyja” (1Mózes 17,5), hanem kizárólag a magyar nép ősatyja.
Azok a kormánypárti újságírók, akik ennek a hírnek úgy 2-3 évvel ezelőtt még nem örültek volna felhőtlenül, manapság, a bimbózó Orbán-Netanjahu-kapcsolatra tekintettel, boldogan adnak majd hangot az új tudományos felfedezésnek.
Az egyetlen apró gond, hogy a körülmetéléssel, a brit milával miként barátkoznak majd meg a magyar társadalom férfi szereplői, de bízhatunk abban, hogy felismervén ennek ország- és geostratégiai jelentőségét, ezt az apróságot hazafias kötelességből boldogan vállalják majd.
Jó hír, hogy ezután vasárnap valamennyi üzlet nyitva tarthat, lehet szabadon shoppingolni, Semjén és a KDNP ebbe többet már garantáltan nem kavarhat bele, helyette viszont szombaton pihenünk és elmélkedünk.
És persze Kásler doktor mostantól teljes nyugalommal bevezetheti az anatómia helyett kötelező tantárgyként a Tízparancsolatot az összes magyar orvostudományi egyetemen.