Hullanak a haverok

Posted by

Varga Zoltán
Bár, én arra fogadtam volna, hogy az a kormányzati konklúzió, hogy az osztrák félnáci kollégának azért méltóztatott eladnia labancföldet majdnem – nem huhog! Nem rajta múlott. Amire kijózanodott, meg kigyógyult a szifiliszéből, az oroszok eltűntek. Ezért nem sikerült a biznisz. Igen, mert azok közben a róla készült filmet vágták a térdüket csapkodva a röhögéstől. Nem tudható. – szóval azért kínálgatta az oroszoknak Ausztriát két marék homokért, meg egy csipkés, D-kosaras melltartóért, illetve annak igen dekoratív tartalmáért, mert migrács hordák békaembernek öltözve, soros képet szorítva a halántékához kényszerítették, hogy adja fel közismerten erős keresztény erkölcseit, és még annál is erősebb hazája iránti szeretetét.De nem! Nem ez történt…
Talán azért nem, egyszerűen ez nem jutott eszébe a Fidesz legokosabb emberének, nevezett vitrinőrnek, akiről gyakorlatilag semmit nem tudunk azon kívül, hogy valami Habony az illető. 
Meg azt, hogy bár soha nem volt munkája, pokoli sok lóvéja van. Nemtom. Ott amúgy mindenkinek pokoli sok lóvéja van. Biztos a vitrinbe találják. Kitudja?! Meg még azt is tudjuk, hogy nem szabad azt terjeszteni róla, hogy pont úgy néz ki minden felvételen, mint aki szétcsapta magát két extraadag csíkkal, pedig mindig pont úgy néz ki mindig, mint aki szétcsapta magát két extraadag csíkkal. Ja! És akinek momentán nem ugrik be, mi is az a csík, az kérdezze meg a szomszédját, mert ha én mondom el, engem elvisznek. Annyit segítek, hogy a csíknak pont az a neve, mint a Kokónak a boxolónak. Pont az. Átalában orron át élvezik a népek, de nagyon vadakat lehet tőle látni, aminek köze nincs a valósághoz. Ezért veszélyes. Mondjuk, ezt tapasztaljuk mi is, itt mordorföldön, vagy nyolc éve. Nagyon vadakat látunk minden ótvaros hazug közszolgálati adón.Elkalandoztam. Szóval a vitrinőr agytrösztnek ez az opció, a migrácsos, valahogy nem jutott eszébe, ezért a K. Vezető improvizált ebben az ügyben.Nos, ez, az improvizáció, nem az erőssége a K. Vezetőnek….bár ahogy mostanában kinéz!?….erősségről nemigen beszélhetünk….mint aki szétcsapta magát két extraadag csíkkal ….figyelni kellene egy kicsit magára…. Akkor például lehet, nem venne fel felemás zokeszt sem….vagy ha fel is vesz, akkor sem barna-fekete kombót, mert az nagyon ótvaros….Nem tudom….Aggódom…hullanak körötte a náci haverok, mint a legyek…Tényleg szarul néz ki…Na, mindegy! Valahogy majdcsak túlteszem rajta magam. Szóval a K.Vezető improvizált, mikor rákérdeztek az osztrák öribari haverjára, aki lebukott, mint Rottenbiller. Neki sem ugrott be se Soros, se a migrácsok, így életében tán először igazat mondott. Merthogy szinte teljesen hibamentesen azt találta mondani, hogy azért bukott meg a cimbi, mert, – és most figyeljenek! – mert AZ OSZTRÁKOKNÁL SORON KÍVÜLI VADÁSZIDÉNY VAN!

A betyárját! Elkezdődött a vadászidény? Aha! Értem!

Én pont ezért nem lennék nagyon nyugodt a K. Vezető helyében, mert AZ APRÓVADRA IS KIADTÁK AZ ENGEDÉLYEKET, úgy látom!