Hozzászólás: Soros teeeerv

Posted by

Ezt olvastam a Facebook Újnépszabadság-csoport oldalán (megosztotta Kőhalmi Dezső):

Ferenc Kohalmi

Április 6., 22:43

Ma egy bűvészműsoromban egy pici településen jártam.
Amikor megkérdeztem a gyereket és felnőtteket, hogy mi legyen a varázsige a következő trükkhöz, akkor egyöntetűen, mint egy “mint a mókus” – kórus, azt kiabálta a 9-10 éves gyerkőcök hada a színpad felé, hogy “SOROS TEEEERV” 
Méltatlanul érzem magam”

Minderről (mennyi is a magyar igazság?), három dolog jutott eszembe.
1. Ha valaki nem hinné, itt az írásos jelentés a kormányzati reklám/propaganda hadjárat hatásáról. (Gyerkőcökről lévén szó, tévé, rádió, felnőtt által megfejtett, megkerülhetetlen plakát jöhet szóba.)
2. Ezek a kisiskolások úgy indulnak az életnek, hogy mire felnőnek bennük él (és tovább hat) a mostanság beléjük rögzült/rögzített kép arról, hogy ki/mi a rossz és ki a jó/rossz. Jó: Magyarország Kormánya (és kormányzó politikusainak halmaza). Rossz a Soros (de csúnya bácsi…), meg az ő gonosz te-e-e-er-ve (az ellenünk esküdött külvilág).
3. Mindezekért, köszönöm Kőhalmi Ferencnek, ezt a életes jelentést. Viszonzásul közlöm, ha valaki a történtek miatt állítólagos keresztény és állítólagos demokrata létére igencsak méltatlannak érezhetné magát (ámde, bizonyosan nem fogja), az Magyarország Kormánya és e kormány vezető pártkoalíciója, mint fent említett propaganda kampány megrendelője és lebonyolítója.
És, mert „három a magyar igazság, negyedik a ráadás”:
4. Láttam egy 1930-as évekbeli német filmhíradó részletet a Youtube-on egy történelmi sorozatban. Ha úgy tetszik, legyen ez az én kommentárom. Fontos: kedves, tiszta arcú gyerekeket látni a képen.
sp