A thai barlang hősei

Posted by

Magyarul jelenik meg a világon az első könyv az Alvó Hölgy Barlangjában rekedt fiúk kimentéséról. A dolgok különös összejátszásaként magyarul jelenik meg az első könyv a világon a thaiföldi barlangban elveszett Vadmalacok nevű kölyökcsapat tagjainak a kimentéséről.
A szerző. Kereszty András. Népszerű, igényes könyveket ír különleges dokumentarista módszerrel. Ezekben helyszíni tapasztalatok vegyülnek videók és interjúk sajátos feldolgozásával. A Piramis és Dávid-csillag, a Challenger-videó jó példa erre. Mindkét könyvnek hatalmas olvasói tábora volt.
A Kereszty-szerkeztette A Haza online lap thaiföldi minkatársának segítségével, a helyszíni tapasztalatok, az elkészült videók és interjúk alapján megszületett az új  könyv, amely igazi helyszíni élményt nyújt az olvasónak arról, hogy mi is történt Mészái város mellett a hegyen. Az e-könyvet szeptember 1-étől lehet keresni az e.konyv.hu, a honapkonyve.hu, a bookline.hu, a lira.hu és a libri.hu oldalakon.
Rekord idő alatt elkészült. Először a világon dolgozza fel könyv az eseményeket.
A téma iránti érdeklődésre jellemző, hogy a Haza, www.ahaza.blog.hu közzétett néhány részletet a dokumentumkönyvből. 74 ezren olvasták el.
Kereszty András: Az Alvó Hölgy Barlangja