Orbán fia gyógyít

Posted by

Az OLKT blog azt írta: Orbán fia Messiás lesz? Orbán Gáspár a “Házi Felház”nak hívott csoport vezetője több városban is terjeszti már az igét. Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson és további városokban már vannak a csoportnak szerveződései. Korábban az is kiderült már, hogy Orbán fia kézrátétellel igyekszik gyógyítani a híveket több kevesebb sikerrel. Bár sikerekről eddig nem érkezett jelentés. Így a csodatevő titulust még nem sikerült megszereznie.
Viszont egy dolgot igen. A miniszterelnök fia gyakran színpadra lép, beszédeket mond, majd leszáll az emberek közé, ott felismerhetetlen nyelveken imádkozik, ha kell, a hívőkre teszi a kezét, úgy tűnik, gyógyítani akarja a megjelenteket, de azt is kijelentette már, hogy Isten szólt hozzá. Nem próbáljuk a hitet cáfolni, hisz mindenki abban hisz amiben akar, a keresztény tudatot sem cáfoltjuk, hisz az is egy létező valami, de a kézrátétellel való gyógyítást, sarlatánságnak tartjuk.

Deák Bárdos Ági ehhez hozzáfűzte:
A messiás is csak ember, eredetileg, nem? De a gyógyító, rontó ember/asszony mindig volt vidéken, mint pl a miskolci halottlátóasszony. Lehet, hogy vannak a kis csávónak gyógyító pszichés energiái. Lehet, hogy ő gyógyítja majd az összes magyar beteget: a focit, az egészségügyet, az oktatást, a sok kretén politikust, aput. Már az övét. Lesz egy ilyen poszt, az adófizetők pénziből, mint az Ater Páternek volt, a Tündér Lalában. Végül minden rosszra fordult, de legeslegvégül…Nem szpojlereznék.