Orbán Ráhel és a mobil

Posted by

Juhász Péter ellenzéki politikus csütörtök reggel posztolt egy videót Facebook-oldalára, melyben arról beszél, hogy kapott egy videofelvételt, amin Orbán Ráhel arról egyeztet a Magyar Turizmus Zrt legalább egy munkatársával, hogy van valaki, aki sok pénzt szeretne keresni a Magyar Államból, és ha van ellentételezés, az még jó is lehet. Juhász válaszokat vár Orbántól arról, hogyan lehetséges, hogy a miniszterelnök lánya állami pénzekre utazó emberek érdekében jár el. Az Együtt politikusa szerint ez az az első eset, hogy egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a családja állami pénzek közelében intézkedik felhatalmazás nélkül.
A felvételen nagyjából annyi hallatszik, hogy Ő ilyen… nagyon akar ilyen turizmus promotion. Nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból. Erre valaki azt felelte: az nem baj, ha van ellentételezése.
Juhász szerint egy évvel ezelőtt egy kávézóban zajlott a beszélgetés. A felvétel küldője észrevette, hogy Orbán Ráhel érkezik a két idegenforgalmi szakemberrel, és bekapcsolta a mobilja rögzítőjét. (24.hu)