Miért vigyorog?

Posted by

Demszky Gábor a Facebookon:
Vajon jól értem-e (vagy inkább értelmezem) a Bill Gatesnél is gyorsabban gazdagodó Mészárosról szóló híreket, amikor azt gondolom, vagy inkább elhiszem róla, hogy ő NEM Orbán Viktor strómanja, nem a fogadott család beltagja?
Azért elkelne nála egy alapos adóvizsgálat!
Bevallom azt sem értem, hogy honnan a mosoly, a pofátlan magabiztosság, miért gondolja, hogy ezt megúszhatja, hisz viszonylag fiatal még és tudtommal halálos betegsége sincs.
Demszky a következő hírt kommentálta:
A felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum vásárolhatja fel a szállót – írja a Zoom.hu. Mészáros Lőrincről még tavaly év elején derült ki, hogy ő az egyik tulajdonosa a Hunguest Hotel szállodalánc egyik tulajdonosa, ezt követően pedig megszerezte Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját, az Andrássy Rezidenciát is.
Úgy tűnik, Orbán Viktor volt gázszerelő barátjának bejött a szállodaipar: A Zoom.hu ugyanis ma arról írt, hogy Mészáros a Gellért Szállót is megveheti. A hotel eladását többen is megerősítették. A Konzum tulajdonába jelenleg 18 magyarországi és további 5 külföldi szálloda tartozik. A portál szerint Mészárosék a Gellért Szálló melletti gyógyfürdőt is megvennék