Néhány sorban

Posted by

Elég volt, eddig a nép hozott áldozatokat. Ideje már a pártoknak lemondani önző érdekeikről és kompromisszumokkal bár, leverni Orbánt és bandáját az ország éléről, Mutassanak példát a társadalomnak, úgy ahogy azt tették Hódmezővásárhelyen. Magyarország megérdemli!
Pásztorné Gabriella
**
A lecke feladatott! Hódmezővásárhely bizonyítja: most tényleg az ellenzéki politikusok józan eszén vagy további önzésén múlhat április 8. – és főként az ,hogy milyen lesz Magyarország…
Kocsis Tamás
**
Hajrá április 8!!!
Teszár Pál
**
Szerintem nincs itt semmi csoda. A vásárhelyieknek elege lett Lázár és klánjának egyeduralmából. Egy kiváló ember kiverte a Lázár stróman jelöltet
Polgár Gyula
**
Nincs országos jelentősége a vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester-választásnak, az önkormányzati időközi választásokat mindig a helyi viszonyok és politikai események befolyásolják.
Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa
**
Huh de megijedtünk! Menetelj csak Bayer ,akkor se fogunk szavazni a mocsok Fideszre,mi nem vagyunk olyan birkák,mint a békemenet tagjai,meg a többi bégető fideszes rajongó.
Kiss Milán
**
Nemre, identitásra, pártra és világnézetre való tekintet nélküli összefogás kellene! …..és a kormánynak is ilyennek kellene lennie. Egy kormányban nem a világnézet, hanem az ország érdekeinek és boldogulásának megfelelő hozzá értő embereknek kellene lennie. Függetlenül attól, hogy melyik pártba tartoznak.
Kovács Zsolt
**
Remélem meg sem áll Orbánig ez a lavina
Medek László