Lumbágós napok

Posted by

Szele Tamás: Jelentem, infanteriszt Szele is beállt a maródiak sorába: lumbágó, de olyan, hogy felállni és leülni alig bírok tőle…
Révbíró Tamás: A hetedik általánosból ölben vittek haza, akkor talált meg az első lumbágó; ezzel alighanem ifjúsági bajnok vagyok. Azóta nem is számolom. Egyetlenegyszer sikerült a maga természetes lefolyásánál sokkal gyorsabban elmulasztani: egy csontkovács valahol a bokám környékén bivalyerővel megszorított, és a lumbágó néhány perc alatt kiállt a derekamból. Ez a 80-as évek derekán történt, de csontkovácsok ma is vannak.
Hegedüs Lajos Hunor: Nekem kb. 7-10 nap, míg elmúlik… én ráálltam a megelőzésre, utoljára 2013. novemberében volt lumbágóm, igen cefet volt, be is számoltam róla szépen a facebook-on.. azóta elkerül, és igen elszánt vagyok a tekintetben, hogy ez így is maradjon.
Koronvári Péter: Csontkovács (ha van jó) … Masszőr (ha van jó) … Pálinka (ha van jó). Jobbulást.
Peter Litvanyi: “Der sprigt noch auf” ..kerlek gyogyulj, nagyon nagyon sok szeretettel es muscle relaxants help. ez a felesegem specialitasa de ha akarod szivesen adok hulye tanacsokat a koszvenyrol….that would be my line. GET BETTER!!!!!!!!
Kozsa Barta Judit: Laza lelki tartás !