Hosszú, egészséges életet!

Posted by

Kocsis Tamás
Naponta meg kell enni egy almát, mert:
„Mindennap egy alma az orvost távol tartja.”
Ezen kívül meg kell enni egy banánt  a kalcium miatt, és feltétlen meginni egy csésze zöld teát, cukor nélkül, a cukorbetegség megelőzése és a vérzsír csökkentése miatt!
…egy narancsot a C vitamin miatt…
Mindennap meg kell igyunk 2 liter vizet, utána ki kell pisilni, ami megkétszerezi az időt, amit eddig a WC-n töltöttünk.
Mindennap el kell fogyasztani egy Activiát, hogy legyenek jó baktériumaink a belekben, amit senki nem tud pontosan mire jó, de ha nem lesz ez a sok millió baktériumod, majd meglátod mi lesz! Mindennap meg kell inni egy Aszpirin+ az infarktus megelőzése végett, egy pohár vörösbort az infarktus megelőzésére és egy pohár fehér bort az idegrendszer karbantartására……és ha egyszerre iszod meg, lehetséges, hogy agyvérzést kapsz, de ne idegeskedj, mert nem is fogod észrevenni (úgy be leszel csápolva).Mindennap kell magvakat fogyasztani. Sokat, mert az agyad jobban működik a B-vitaminok  hatására.
Ezen kívül 4-6 étkezés ajánlott kis adagokban, azzal, hogy mindegyik falatot legalább 36-szor kell megrágni
…mert a nyálban lévő emésztőenzimek a gyomorban nem találhatóak meg, hogy szinte lefolyjon a torkunkon.
Így, ha jól számolom, csak az étkezésre kell napi 5 óra.Mert mindegyik étkezés után jól ki kell, mossuk fogainkat még az alma után is, az Activia, banán és a magvas dolgok után is, sőt szájzuhany is ajánlott! …
Egészen addig amíg van fog a szádban, és nem szabad elfelejteni a fogselymet sem, ezen kívül a fogkefével való ínymasszázst sem, mint ahogy a hosszú öblögetést is nagyon fontos.
8 órát kellene aludni és 8 órán felül dolgozni – ehhez hozzáadjuk a napi 5 órát, ami táplálkozással telik el és ezek után marad 3 óra naponta. (Az utazással eltöltött időt nem is számoltam…)
Statisztikai adatok szerint napi 3 órát-TV-t nézünk.
Namármost, ez a továbbiakban nem kivitelezhető, mert az egészséges élethez naponta minimum fél órát kell gyalogolni, ami annyit jelent, hogy 15 perc múlva indulj vissza, mert különben egy óra lesz a séta.
Ezen kívül baráti kapcsolatokat sem szabad elhanyagolni, ápolni kell, mert olyan, mint a növény: napi ápolást igényel.
Mindemellett muszáj legalább két napi sajtót elolvasnod és néhány hetilapot, hogy kritikus álláspontot tudjál elfoglalni a társadalmi és politikai eseményekről.
Szexelni is kellene napi szinten, anélkül, hogy rutinossá váljon a dolog.
Családdal való foglalkozásra is kell időt szakítani, valamint a háztartási munkákra is……mosás, mosogatás, padlómosás. Ha kertes házban élsz fűnyírás, ásás, kapálás……és akkor még arról nem is beszéltünk, ha gyermekeid és házi kedvenced is vannak.
Számítások szerint, minderre minimum 29 óra kell abban az esetben, ha több dolgot csinálsz egy időben!
Például:
Tusolj hideg vízzel és a szád tartsd tátva, így naponta meg fogsz inni 2 liter vizet, ami ajánlott az egészséges élethez.
VAGY:
Fogkefével a szádban szexelj a partnereddel, aki ekkor TV-t néz és újságot olvas, míg te a padlót mosod. Nos, a megmaradt két szabad percben, küldd el ezt az üzenetet barátaidnak (akikre úgy kell vigyázni, mint a növényeidre) miközben eszed a napi kiskanál mézet, ami ugyancsak nagyon hasznos.
És akkor még nem böngészted   az internetet  ami mégis csak a 21. századi életvitel alapvető  eleme!